Marijke en Menno

Op 8 mei 2015 heeft Maarten Mooijman onze trouwdag ontzettend mooi vastgelegd, vinden wij. Wat ziet iedereen er stralend uit op de foto’s en wat lijken wij wel filmsterren zo mooi. Toen we de foto’s zagen, waren we gelijk weer terug bij het moment en voelden we weer de blijdschap van die dag. We zijn dan ook ontzettend tevreden over de foto’s. We kregen van anderen ook erg veel complimenten. Tijdens het eerste gesprek dat we met hem hadden, was er gelijk een leuke klik en werden we al gerustgesteld. Vanaf dat moment wisten we, dit komt goed! Vooral ook omdat er een back-up-fotograaf was geregeld en hij ons het gevoel gaf veel ervaring te hebben. Maarten werkt zeer professioneel, is heel aardig, geeft duidelijke aanwijzingen en tips, terwijl zijn aanwezigheid op de dag niet eens opviel. Het was een erg ontspannen dag en we kunnen hem iedereen als fotograaf van harte aanbevelen!

Stéfan & Manon


“Maarten was onze trouwfotograaf en we waren erg blij met hem. We hadden goed voor besproken wat onze wensen waren en het eindresultaat was dan ook een set prachtige foto’s gedurende de hele dag op meerdere locaties. Niet de standaard ‘gemaakte’/geposeerde foto’s maar een prachtige weergave van de sfeer van de dag.”

Joost & Evelyne

Bij een prachtige bruiloft van goede vrienden, waar Maarten de fotografie verzorgde waren we zo onder de indruk, dat toen we zelf onze bruiloft gingen plannen de fotograaf dan ook een van de eerste dingen die we vastgelegd hebben. In een prettig gesprek vooraf suggereerde Maarten om toch ergens een momentje te plannen voor wat plaatjes van het bruidspaar alleen, ondanks onze wens om nergens te poseren. De door hem gesuggereerde fotoshoot was door de ongedwongen sfeer helemaal niet erg geposeerd en ook niet ongemakkelijk, en heeft ronduit fantastische foto’s opgeleverd waar wij nog een leven lang plezier aan gaan beleven. De gehele dag was Maarten overal en nergens. Een zeer plezierige aanwezigheid en met oog voor detail. Ook naderhand werd alles super afgehandeld, we hoefden niet lang te wachten op de prachtig bewerkte foto’s en ook kregen we tips voor waar we het album, wat we graag zelf wilden maken, het beste konden regelen. Maarten ontzettend bedankt voor je enorme bijdrage aan deze superdag!

Maarten heeft inmiddels al verschillende fotoreportages voor mij/van mij mogen maken. Eerst onze trouwfoto’s, wat zijn ze prachtig! Iedere keer als ik ernaar kijk ben ik weer even terug op deze onvergetelijke dag. Later nog een hele serie met mijn familie, zijn kracht kinderen fotograferen kwam hier duidelijk naar voren. Hij heeft onlangs van mij een nieuwe serie portretfoto’s gemaakt voor mijn uitvaartonderneming waar ik ook erg blij mee ben. Maarten is rustig, denkt mee over locaties, stelt je gerust en zorgt dat je ontspannen voor de camera staat. Met zijn ‘fotografenoog’ ziet hij hoe het licht net mooi op dat ene blad valt of op welke plek je het beste uitkomt. Dus, wil je mooie trouwfoto’s, profielfoto’s of andersoortige reportages, bij Maarten ben je aan het juiste adres.

Marjolein en Nilco

Bij de eerste kennismaking hadden we gelijk een klik en het gevoel: dit is de fotograaf, die precies aansluit bij onze verwachtingen! Maarten heeft onze trouwdag ongelooflijk goed vastgelegd. Echt, puur en no nonsense, mét een beetje humor en een ongedwongen sfeer. Op een onopvallende manier en zonder poseren heeft Maarten alle intieme en spontane momenten vastgelegd. Maarten, bedankt!

Aniek & Linda

Op 17 mei 2013 zijn wij getrouwd en nu, ruim een half jaar later, genieten we nog steeds regelmatig van de mooie foto’s die Maarten op die dag heeft gemaakt. Het zijn stuk voor stuk prachtige, heldere, bijzondere foto’s met een mooie sfeer. Maarten heeft een fijne aanwezigheid, is erg professioneel en heeft van tevoren goed geluisterd naar onze ‘fotowensen’. Hij heeft ervoor gezorgd dat wij echt hebben gekregen wat we wilden, en daar zijn we ontzettend blij mee!

Roeland en Annemarie

Op 19 april 2013 heeft Maarten onze trouwdag op een bijzonder ontspannen en prettige manier vastgelegd. De foto’s zijn echt prachtig: origineel en ongeposeerd en van alle onkosten die je voor je huwelijk maakt heb je van deze verreweg het langst plezier… Aanrader dus!
Maarten, nogmaals hartelijk dank!

Gerben en Nienke

18 mei 2013 zijn wij getrouwd. Maarten heeft die dag voor ons op buitengewoon geslaagde wijze op de gevoelige plaat weten vast te leggen! Wij bezitten nu een prachtige collectie beeldmateriaal als aandenken aan deze voor ons zo bijzondere dag. Maar niet alleen de foto’s zijn een succes! Ook Maarten zelf was een succes! Een relaxte vent met gevoel voor humor en een succes gegarandeerd intuïtieve benadering van zijn vak! Aanrader!!!

Koos & Susanne Dalmeijer

Wij zijn op 18 augustus 2012 getrouwd in Rhenen. Deze datum ging de boeken in als de warmste dag sinds 1994! Het was een prachtige dag en we hebben er samen met familie en vrienden een geweldig feest van gemaakt! Maarten heeft voor ons verslag gelegd met zijn fotografie. Naast dat hij zijn vak goed verstaat en prachtige foto’s maakt, heeft hij op een discrete manier gewerkt. Hierdoor valt hij niet op, maar staat wel steeds op de juiste plaats om de mooiste momenten vast te leggen.
Maarten, dankzij jou kunnen we nog lang nagenieten van onze trouwdag! Mooi werk!

Marion en Erik

Wij zijn getrouwd op 11 november 2011. Een prachtige herfstachtige dag, wat is terug te zien op de schitterende foto’s die Maarten heeft gemaakt. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en de sfeer van deze dag weten te vangen. Maarten is een goede fotograaf, relaxed op de achtergrond kan hij ook de ongedwongen, spontane momenten vastleggen. Wij bevelen hem van harte aan!

Martin en Ingeborg

Vorig jaar in mei (2011) heeft Maarten onze trouwdag gefotografeerd. Het zijn prachtige foto’s geworden! Een mooie mix tussen het vastleggen van de dag (waarop de ongedwongen sfeer terugkomt) en een aantal wat meer geposeerde foto’s, zoals wij het graag wilden. Maar ook die foto’s komen heel natuurlijk over en nooit ‘gemaakt’. Maarten heeft oog voor details en weet precies de juiste momenten vast te leggen. Ook de aanwezige kinderen staan er allemaal leuk op, vaak zonder dat ze zelf doorhadden dat ze op de foto gezet werden. Een hele kunst! Maarten: nogmaals bedankt voor je prettige manier van werken en de mooie foto’s. Het was voor ons een geweldige dag en bij het bekijken van de foto’s komt de sfeer weer helemaal boven!

Martijn & Gertske

Maarten is erin geslaagd om zonder opvallend aanwezig te zijn, alle belangrijke momenten op onze trouwdag op een schitterende manier vast te leggen.
Zijn foto’s vertellen hoe 10 juni 2011 voor ons en onze dierbaren is geweest: stralend, mooi, emotioneel, vrolijk en puur. Dank dat je de dag met ons hebt meebeleefd en voor de prachtige foto’s die we nog heel vaak bekijken en vol trots aan anderen laten zien!
Lieve groeten & graag tot ziens, Martijn & Gertske De Bruijn-Kuiper

Sanne & Serge

Net maar weer eens teruggekeken naar onze trouwfoto’s. Ik ben er nog steeds blij mee, dank Maarten! Groet, Sanne & Serge

Juan en Cynthia Rueda van Brenk

Mede door jou is onze dag een groot succes geworden! Bedankt voor de super mooie trouwfoto’s en ons schitterende album!
Nogmaals bedankt en hopelijk tot ziens!

Peter en Marlou

Beste Maarten, De foto’s zijn schitterend. Je onderscheidt je duidelijk door je dynamische composities. Het zijn mooie en vooral authentieke foto’s die je maakt. Geen staatsieportretten, maar een leuke spontane reportage. Nogmaals dank!

Denise en Jasper

Maarten heeft in juni 2011onze bruidsreportage gemaakt en de ceremonie in het stadhuis vastgelegd. Het resultaat was super! We zijn erg tevreden met de foto’s, maar vooral ook met zijn werkwijze. Lekker ongedwongen en volop mogelijkheden om zelf mee te denken of suggesties aan te dragen. Wij wilden graag een aparte locatie voor onze reportage, met een urban uitstraling. Maarten heeft hierin vanaf het begin meegedacht en ook de uiteindelijke locatie aangedragen. Kortom, zeker een aanrader voor ieder aanstaand bruidspaar!

Petra en Erik

Wij hebben mede dankzij de foto’s van Maarten een prachtige trouwdag (2011) om op terug te kijken. Als we de foto’s bekijken komt alle blijdschap van die dag weer terug!
Wij kunnen Nomovies van harte aanbevelen!

Martijn en Marina

Maarten heeft de meest mooie en vooral ongedwongen foto’s gemaakt op onze trouwdag ( 10 september 2010)! Door zijn rustige en vooral relaxte manier van werken voel je je die dag helemaal op je gemak. Het eindresultaat is dan ook geweldig! Super bedankt daarvoor!

Jeroen en Suzanne

Op de meest regenachtige dag van het jaar zijn wij getrouwd. (2010) Wat een uitdaging voor onze fotograaf om daarbij mooie foto’s te maken. Dat is hem ontzettend goed gelukt. Hij heeft de foto’s laten stralen. Maarten bedankt! Hier blijven we met heel veel plezier op terugkijken. Letterlijk en figuurlijk! We hebben een prettig contact gehad. Vooraf, tijdens en na onze bruiloft. Zoek je een hardwerkende, rust uitstralende, onopvallende en toch op de juiste momenten aanwezige fotograaf,met oog voor detail… Dan heb je hem nu gevonden!

Elles en Dirk

Maarten heeft geweldige foto’s gemaakt tijdens onze bruiloft (8 oktober 2010). We zijn ontzettend tevreden met het resultaat! Het zijn echt prachtige (en ook originele) foto’s geworden. Ook de dag verliep heel ontspannen. Dank daarvoor!