Exterieur interieur

Het meeste fotowerk van Nomovies  zijn reportages. Bij deze reportages staan vaak mensen centraal. Toch komt het regelmatig voor, dat tijdens reportages interieurs en exterieurs gefotografeerd worden voor diverse doeleinden. Voor Woningcorporatie Bo-Ex worden niet alleen medewerkers en bewoners gefotografeerd, maar ook nieuw bouwprojecten, renovatietrajecten en dergelijke. Voor een heel andere opdrachtgever, Hogeschool Tio staan studenten, docenten de opleiding centraal. De studenten van de opleiding Tio lopen internationaal stage. Voor de schoolgidsen van Tio, worden nationaal en internationaal hotels en andere stageplaatsen in beeld gebracht. Dit zijn vaak zeer luxe omgevingen.
Ook voor het verkopen van je huis kan je bij Nomovies terecht. Voor de makelaar of voor Funda.

Evenementen

 

Evenementen lopen uiteen van beurzen, zakelijke seminars en congressen tot uitbundige bedrijfsfeesten en teambuildingsactiviteiten. Foto’s geven een beeld van de sfeer van het feest, de sprekers op het seminar en de drukte op de beursstand.
De evenementen vinden in het binnen- en buitenland plaats.

 

Opdrachtgevers:

Vitens, UPC, Velux, Levi’s, Wrangler, Licor43, Piper Heidsieck, Taskforce Innovatie Utrecht, Bouwfonds, Alex van Groningen.

 

samenwerkingen met Evenementenbureau Bink en WINK experience architects.

Reportages

Een fotoreportage brengt de bedrijfsprocessen in beeld.
Soms zijn de beelden een illustratie bij een persbericht of een jaarverslag, soms ondersteunen ze teksten op een website, in een magazine of een brochure. Zowel informatief als commercieel: de foto’s vertellen het verhaal van uw bedrijf of organisatie.

 

Voorbeeld:

TIO studiegids

Foto’s geven informatie over de inhoud van de opleiding en werven daarmee nieuwe studenten.

 

Opdrachtgevers: woningcorporatie Bo-Ex, Hogeschool Utrecht, TIO, Kia, Smurfit Kappa, Kamer van Koophandel, Persdienst.

Samenwerking met marketing- en communicatiebureau Outside-In

Zakelijke Portretten

 

Er zijn twee soorten portretten: zakelijk portret ideaal voor Linkedin of een journalistiek portret, waarbij de geportretteerde in een (werk)situatie wordt gefotografeerd. Nomovies fotografeert voor portretten zowel op locatie, als in de studio, afhankelijk van de wensen.

Opdrachtgevers:

Brussee Lindeboom Advocaten, Smurfit Kappa, Vredenburg Utrecht, PUMA

(Onder andere in samenwerking met Outside-in)