Fotograferen met je mobiel

Betere vakantiefoto’s met je mobiel

 Wil jij graag je vakantieherinneringen vastleggen op een unieke en professionele manier? Leer dan hoe je het maximale uit je mobiele telefooncamera haalt tijdens deze inspirerende workshop, gelegen aan de prachtige Maliesingel in Utrecht.

Gedurende drie uur dompel ik je onder in de wereld van mobiele fotografie. We beginnen met een boeiende theoretische sessie, waarbij ik je de belangrijkste tips en trucs geef om je foto’s naar een hoger niveau te tillen. Je leert alles over compositie, licht en perspectief, zodat je jouw vakantieherinneringen op een meesterlijke manier kunt vastleggen.

Na de theorie is het tijd om naar buiten te gaan en de opgedane kennis in de praktijk te brengen. Samen verkennen we de pittoreske omgeving van Utrecht en krijg je de kans om je nieuwe vaardigheden direct toe te passen. Ik sta klaar om je te begeleiden, je vragen te beantwoorden en waardevol advies te geven om je fotografie naar een hoger niveau te tillen.

Aan het einde van de workshop komen we weer samen om de resultaten te bespreken. Onder het genot van een drankje delen we onze ervaringen, leren we van elkaar. Het is een geweldige kans om je fotografische talenten te ontdekken en te delen in een gezellige en inspirerende sfeer.

Mis deze unieke kans niet om de kunst van het fotograferen met je mobiele telefoon onder de knie te krijgen! 

Schrijf je vandaag nog in voor mijn workshop Fotograferen met Mobiel en maak je vakantiefoto’s onvergetelijk.

Groepsgrootte:
6- 8 personen 

Duur: 3 uur
Locatie:
MalieSingel 28-I, Utrecht
Pragati
Read More
Echt een hele leuke en leerzame workshop! Maarten legt heel relaxed en toegankelijk uit wat je allemaal met je mobiel kunt (en wat niet). Daarna samen op pad om foto’s te maken en direct ontdekken hoe je foto’s kunt verbeteren of hoe een foto met een net even andere hoek echt heel anders uitpakt. Daarna samen de fotos nabespreken en nog tips krijgen voor het nabewerken. Aanrader als je meer uit je mobiel wilt halen!
Patrick S.
Read More
Onlangs een workshop “fotograferen met je mobiel” gevolgd bij Maarten en hij heeft ons op een leuke ontdekkingstocht door Utrecht meegenomen en ondertussen veel nuttige tips gegeven over de techniek en compositie. Een leuke dag gehad!
Ilaina V.
Read More
Vandaag een workshop ‘fotograferen met je mobiel’ gevolgd met oog op de vakantie. Maarten doet dit super leuk en bedreven en je leert er enorm veel van!
Priscilla vd B
Read More
Ik heb de workshop op een personeelsdag gevolgd en vond het verrassend leerzaam! Met simpele tips over het gebruik van je mobiel en waar je op kan letten, geeft Maarten op een ontspannen manier uitleg en handvaten. Hij geeft over zichzelf aan een relaxed persoon te zijn en ik deel zijn mening. Dank!
Previous
Next
flyer workshop betere vakantiefoto's met je mobiel

16 juli 2023

Betere vakantiefoto's met mobiel
65
  • 14.00-17:00
  • MalieSingel
  • alle merken
Geweest

Workshops voor groepen

Ben je benieuwd hoe je professioneel kunt fotograferen met je smartphone? Dan is de workshop “Fotograferen met je mobiel” perfect voor jou! Deze cursus wordt al ruim 10 jaar gegeven aan een diverse doelgroep, van middelbare scholieren tot medewerkers in Marketing en Communicatie. Of je nu meedoet aan een teambuilding activiteit of gewoon wilt ontspannen tijdens een heidag, de modulaire cursus biedt iets voor iedereen.

Inhoud
Basisonderdelen van de workshop zijn:

  • Werking van de camera op de smartphone
  • Handige instellingen 
  • Compositie 
  • Gebruik van licht
  • Praktijkopdrachten
  • Gebruik beeldelementen

In de workshop leer je alles over de basisonderdelen van fotografie met je smartphone, zoals de werking van de camera, handige instellingen, compositie en het gebruik van licht. Er worden je ook praktische opdrachten gegeven om je kennis direct in de praktijk te brengen. Bovendien kun je aangeven of je dieper wilt ingaan op specifieke thema’s, zoals portretfotografie of landschappen. De workshop is geschikt voor alle merken smartphones, dus aarzel niet om je aan te melden voor deze leerzame en ontspannen workshop.”Meer weten over mogelijkheden voor groepen, neem contact op.