Zakelijke portretten

Bij fotoshoots voelen mensen zich snel op hun gemak door mijn manier van benaderen. Mensen kwalificeren dit soort sessies steevast als relaxed en ontspannen. Een reeks sterke en mooie foto’s voor de klant is steeds mijn doel. Ik lever mijn werk zo snel mogelijk aan, maar niet voordat ik zeker weet dat alle foto’s kloppen. Ik neem de tijd om deze na te bewerken, zodat ik altijd de kwaliteit lever die ik mezelf stel. Portretten maak ik zowel op locatie als in de studio.

Evenementen 

Evenementen lopen uiteen van beurzen, zakelijke seminars en congressen tot uitbundige bedrijfsfeesten en teambuildingsactiviteiten. Ik vraag me voortdurend af welke omstandigheden het onderwerp, dat ik fotografeer, interessant maken. Daarom analyseer ik de omgeving voor ik de foto schiet en houd ik me constant bezig met wat op dat moment de essentie is. Timing is daarbij alles.

Bedrijf in beeld

Een fotoreportage brengt de bedrijfsprocessen in beeld. Soms zijn de beelden een illustratie bij een persbericht of een jaarverslag, soms ondersteunen ze teksten op een website, in een magazine of een brochure. Zowel informatief als commercieel: de foto’s vertellen het verhaal van je onderneming of organisatie.