Trouwfoto’s zonder bloemslingers, duiven of andere kitsch:

het kan.

Nomovies maakt foto’s van de trouwdag of dagdeel, van de jurk en de hoge hoed, pak of van de slippers en de spijkerbroek. De sfeer is ongedwongen, de reportage is een prachtige herinnering aan je bijzondere trouwdag.
Mooie foto’s voor een betaalbare prijs: een trouwreportage begint vanaf vier uur. Foto’s kunnen ook worden uitgewerkt tot een album, informeer naar de mogelijkheden.

Meer kan ook:

Nomovies vormt samen met Marieke Duijsters de The Love Monkeys Club en gezamenlijk bieden ze de mogelijkheid om naast extra foto’s,  een  korte videoclip te maken van je trouwfeest. Ook plaatsen ze een echte photobooth op het feest, waar alle gasten hun eigen foto kunnen laten maken. Een leuke herinnering aan al je bruiloftsgasten.

Meer weten over de mogelijkheden, neem contact op

Nilco en Marjolein

/ Meer referenties

Reactie op de Sneak Preview: ” WOW!!!!! Echt ontzettend mooie foto’s: mooi de momenten in beeld gevangen, ‘echte, ongeposeerde’ foto’s, spontaan en oprecht maar ook creatief en kwalitatief sterke foto’s. Hiermee een blijvende herinnering aan onze onvergetelijke dag. Nogmaals enorm bedankt! “