[bgsection pex_attr_title=”Trouwfoto’s zonder bloemslingers, duiven of andere kitsch: ” pex_attr_subtitle=”het kan.” pex_attr_undefined=”undefined” pex_attr_style=”section-dark” pex_attr_bgcolor=”2a2929″ pex_attr_image=”” pex_attr_imageopacity=”0.5″ pex_attr_titlecolor=”c7c7c7″ pex_attr_textcolor=”9a9da0″ pex_attr_bgimagestyle=”parallax-fixed”]Nomovies maakt foto’s van de trouwdag of dagdeel, van de jurk en de hoge hoed, pak of van de slippers en de spijkerbroek. De sfeer is ongedwongen, de reportage is een prachtige herinnering aan je bijzondere trouwdag.
Mooie foto’s voor een betaalbare prijs: een trouwreportage begint vanaf vier uur. Foto’s kunnen ook worden uitgewerkt tot een album, informeer naar de mogelijkheden.

Meer kan ook:

Nomovies vormt samen met Marieke Duijsters de The Love Monkeys Club en gezamenlijk bieden ze de mogelijkheid om naast extra foto’s,  een  korte videoclip te maken van je trouwfeest. Ook plaatsen ze een echte photobooth op het feest, waar alle gasten hun eigen foto kunnen laten maken. Een leuke herinnering aan al je bruiloftsgasten.

Op mijn website staat een kleine selectie van mijn portfolio in verband met privacy.

Meer voorbeelden of informatie over de mogelijkheden, neem contact op

[/bgsection]

[pextestim pex_attr_name=”Monique en Roelf” pex_attr_img=”” pex_attr_occup=”” pex_attr_org=”Meer referenties” pex_attr_link=”https://www.nomovies.nl/new-nomovies/referenties/” pex_attr_parallax=”enabled”]Bijna 9 jaar geleden heeft Maarten onze bruiloft op de gevoelige plaat vastgelegd. Naast een erg fijne samenwerking en dito voorbereiding waren we ontzettend tevreden met het resultaat. Maarten is een relaxte kerel die de tijd neemt met een duidelijk gevoel voor licht en compositie wat direct terug te zien is in de gemaakte foto’s!

Maarten, we genieten nog steeds van de door jou geschoten trouwfoto’s. Tijdloos![/pextestim]