NCCA Award in TivoliVredenburg Utrecht


Warning: Use of undefined constant xlanguage_current_language_code - assumed 'xlanguage_current_language_code' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/customer/www/nomovies.nl/public_html/wp-content/plugins/flickr-mini-gallery/flickr_mini_gallery.php on line 90

Nomovies eerste kennismaking met het nieuwe muziekpaleis ‘TivoliVredenburg’ te Utrecht.
In het verleden veel gewerkt in Tivoli tijdens de studie, zelfs meegeholpen aan een fikse verbouwing. Indertijd ook menige keren gewerkt in Vredenburg. Ik heb de plenaire bijeenkomsten in Tivoli meegemaakt, waar de nieuwe plannen werden voorgelegd en hoe we onze eigen Tivoli identiteit konden bewaren. En nu zitten ze samen in 1 pand, niets van die identiteit is overeind gebleven.

Het was behoorlijk wennen, vooral de oriëntatie en daardoor overbodige meters, die je aflegt, als je aan het werk bent. De temperatuur leek niet helemaal onder controle. Zeker op het feest, toen er een band speelde in de Pandora, met een rookmachine aan, toen liep de temperatuur flink op.  Zelfs het brandalarm ging af met als gevolg een bezoek van de brandweer. Misschien waren ze iets te enthousiast met de rookmachine in de weer geweest.
Maar het gebouw bevindt zich nog in de testfase, dus goed dat het nu aan het licht komt.

Nomovies was er in opdracht van Bink om het gala event vast te leggen van NCCA Award.NCCA Award in TivoliVredenburg Utrecht